Egy gépészkislány finn élményei

Friss topikok

Linkblog

Péntek, egy nap a suli nélkül (2009. 10. 09.)

2009.10.27. 23:02 | Csiruci | Szólj hozzá!

 

Ma nem keltem túl korán, élveztem, hogy végre nem kell sietnem a könyvtárba. Délelőtt a város felé vettük az irányt. A sétánk alkalmával megtaláltuk az Intersportot is. Valami vízhatlan nadrágot szerettünk volna nézni, de sajnos nem találtunk, de viszont láttam nagyon jó kis síkabátokat és nadrágokat, az áruk viszont már nem volt annyira jó…:P A síléceket épp akkor kezdték kipakolni. Rengeteg hoki és floorball felszerelést láttunk és megtaláltuk a hokis szurkolói tárgyakat is. Megbeszéltük, hogy mindenképpen elmegyünk egyszer egy hoki meccsre és veszünk majd valami ereklyét is! :)
Estére finnekhez voltunk hivatalosak vacsorára. Alig várom, hogy megkóstoljam a finn specialitásokat! :) Ági sajnos nem tudott eljönni, nagyon fájt a hasa, de megbeszéltük, hogy még pontosítunk a holnapi nappal kapcsolatban.

A vacsorát az egyik finn srác rendezte. Az egyetem mellett lakik a barátnőjével. Jó kis apartmann, hatalmas plazma TV-vel…:D Van egy cicájuk is, aminek vagy egy hatalmas mászókája és majdnem a plafonig tud rajta mászni…:D Nagy bánatomra a vacsora nem finn specialitás volt, hanem thai csirke, rizzsel és párolt zöldségekkel. Nagyon finom volt ez is. Jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, táncoltunk, egy szóval jól éreztük magunkat. Még jó, hogy járnak hajnalban buszok, így nem kellett haza gyalogolnom…:P

A bejegyzés trackback címe:

https://csiruci.blog.hu/api/trackback/id/tr941480292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása