Egy gépészkislány finn élményei

Friss topikok

Linkblog

Vasárnap, főzés Ágival (2009. 10. 11.)

2009.10.27. 23:03 | Csiruci | 2 komment

 

Szerencsére reggelre jobban lett Ági, így délelőtt összeszedtem minden nyersanyagot a konyhából átmentem Hozzá főzni. A paprikás krumplira esett a választásunk. Nagyon hiányoznak a hazai ízek, így minden hétvégén megpróbálunk valami hasonlót alkotni, általában sikerül is…;) Sajnos a boltba nem találtunk kolbászt, így kénytelenek voltunk beérni virslivel, de akkor is nagyon jól esett az ebéd! :)
A főzés elmaradhatatlan kellékeiként, ismét bekerült a konyhába mind a kettő laptop…:D Csak meg ne szokjuk ezt a technikával megáldott főzési szokásunkat. Persze nincs belőle odaégett ebéd, mert mindig odafigyel valamelyikünk, de kíváncsi vagyok, hogy mi lenne, ha csak egyedül lennénk…:D
Ebéd után pihentünk, beszélgettünk és mivel csodálatos idő volt, kihasználtuk ezt és bementünk fotózni a városba. Találtunk egy gyönyörű parkot. Sajnos az én aksijaim az első képeknél lemerültek. Ági viszont felkészült volt és Ő nagyon szép képeket készített. Sokat és minden mozzanatot megörökített különböző nézőpontból és beállítással.
Nem volt hideg, sőt kifejezetten enyhe volt az idő, de a tavakon mégis ott volt már a 2-3 mm-es jégréteg. Áginak hihetetlenül tetszett minden, olyannyira, hogy állítása szerint a „fényképezőnek már sötét volt”, és már nekünk is, de nem tudta abbahagyni a fotózást…:) Én már kockára fagytam, és Ő is, de még mindig fotózott. Körülbelül a huszadik kérlelésemre hagyta abba és elindultunk hazafelé, végre!

Azért este 8 órakor már igen csak jól esett az ebédről megmaradt paprikás krumplit elfogyasztani…:)

A bejegyzés trackback címe:

https://csiruci.blog.hu/api/trackback/id/tr71480301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balbal 2009.10.28. 21:30:59

Szia! Majd egyszer fotókat is mellékelhetnél, hogy kicsit feldobd a látványt a sok-sok betű között! :D:D

aNCi 2009.10.30. 22:14:35

Szia szia ' Én egyet értek balbal-al, egy- két fotót, most a kockára fagyásról is jó lenne ha Ági feltenné. Puszi: Anci
süti beállítások módosítása