Egy gépészkislány finn élményei

Friss topikok

Linkblog

Szerda, belépés csak segítséggel (2009. 09. 23.)

2009.09.28. 08:22 | Csiruci | 3 komment

 

A pizsama party után, ma olyan 10-11 felé sikerült betévedni a könyvtárba…:D Persze Ági később jött, így rögtön az ebéddel kezdtünk. :P Ebéd után visszamentünk a könyvtárba olvasgatni. Későn jöttünk el, már a néni is ránk szólt, hogy záróra és hogy ideje távoznunk…:d Meg is jártuk, hogy sokáig (este 7) maradtunk, mert ilyenkor már bezárják az egyetem kapuit és onnan  már csak kimenni lehet, befelé már nem igazán. Milyen jó, hogy nem fordítva van…:D Bemenni este 7 után azt hiszem csak diákigazolvánnyal lehet, az pedig Nekünk még nincs. Áginak, pedig úgy érzem, hogy nem is lesz egy darabig még… :S
Minden esetre kimenni ki tudtunk, de visszamenni a kabátunkért a ruhatárba már nem… Kénytelenek voltunk egy jó nagyot kerülni, majd várni még valaki hazafelé indul és kinyitja Nekünk az ajtót. Szerencsére nem kellett olyan sokat várni. Nyílt is az ajtó, mi pedig rohantunk a kabátunkért majd pedig haza…:)

A bejegyzés trackback címe:

https://csiruci.blog.hu/api/trackback/id/tr241412102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajo 2009.09.28. 21:01:59

Szia Micikém

Ki korán kell keveset alszik, így jó döntés ha néha kipihened magad.
Egészen jól sikerültek a fényképek, de a város központról is várom a felvételeket. Vigyázz magadra és tényleg pihenj ha időd engedi.Puszi.csi.mami.

Apa,Anya 2009.09.30. 08:48:27

Szia Marcsi!
Most olvastuk az elmúlt egy heti eseményeidet.Igen eseménydús programjaid vannak.Élmény olvasni a soraidat.
Mi itthon éljük a mindennapi szürke hétköznapokat, itthon igazi nyárutói
időjárás van.Zsófi jár vezetni csak hetente egyszer bír a sűrű órarendje miatt.
Sok puszi az Ujvári család.

Csiruci 2009.10.01. 08:22:33

@Apa,Anya:
Kedves Ujvári család!

Nagyon örülök, hogy figyelemmel követitek a velem történt eseményeket! :) Én is figyelemmel kísérem Kata élményeit és nagyon tetszik a blogja.
Zsófinak sok sikert az autóvezetéshez! Remélem mire hazaérünk, már Ő jön Kata elé a reptérre! :)
Nem hiszem, hogy a balástyai hétköznapok szürkék lennének! :) Süt a nap, jó idő van, friss a levegő... mi kell még?! Nekem nagyon tetszett, amikor ott voltam!
Puszillak Titeket! :)
Marcsi
süti beállítások módosítása